Главная ⁄ Новини ⁄ Предмети чоловічого гардероба, які подобаються всім жінкам.

Предмети чоловічого гардероба, які подобаються всім жінкам.

Справжній чоловік своїм зовнішнім виглядом може сказати дуже багато. Одяг, взуття, зачіска, аксесуари та інші атрибути – все це говорить за свого власника. Привабливо одягнений чоловік зможе завоювати серце будь-якої жінки.

Діловий костюм
Елегантний, добротний костюм – це класика. А як відомо, класичний одяг ніколи не виходить з моди. Якщо жінка бачить чоловіка одягненого в ідеально підібраний костюм – вона ніколи не залишиться байдужою.

Якісне взуття
Гарне взуття є найважливішим елементом гардеробу, яке багато говорить про людину. Дівчатам добре відомо, що чоловіче взуття завжди повинно бути чистим, якісним і елегантним. А головне – це поєднання взуття з одягом. Саме тому пані часто звертають увагу на цей елемент чоловічого гардеробу.

V-подібний виріз
Дівчата люблять, коли на хлопцях надіта футболка або светр з V-подібним вирізом. Це надає мужності і доглянутості. Саме це і притягує погляд.

Закочені рукави і тонкий краватку
Такий образ – ідеальне поєднання ділового стилю з безтурботністю. Краватка додає серйозності, а закочені рукави розбавляють образ, як би кажучи: “Моя робота – це не єдина пристрасть, яка рухає мною.”

Зі смаком підібрані аксесуари
Нині в моді всілякі шкіряні, плетені, металеві й каучукові браслети, шарфи, окуляри. Вони додають трохи романтики. А це те, що дівчата знаходять дуже сексуальним.

Головний убір.
Зі смаком підібраний головний убір перетворює людину і виділяє з натовпу. Так що вибирай правильну шапку / капелюх / кепку / бейсболку і будь готовий бути в центрі уваги дівчат.

Доглянутий вигляд
Чоловік може носити стильний одяг і модні аксесуари, але якщо він виглядає неохайно і неакуратно, ми сумніваємося, що він буде складати гарне враження. Якщо чоловік хоче бачити поруч із собою доглянуту і красиву жінку, то він і сам повинен подбати про те, щоб мати доглянутий і акуратний зовнішній вигляд.

Футболка і костюм
Багато дизайнерів схвалюють поєднання футболки і костюма. Таким способом можна продемонструвати не тільки різноманітність свого гардероба, але і відсутність боса, який контролює дрес-код підлеглих.
Експерти радять вибирати костюми нейтрального кольору і без вигадливого крою. Тоді вони підійдуть під футболки різних кольорів .
Саме безпрограшна комбінація – футболка білого кольору і сірий костюм. Але на цьому не зупиняйся. Експериментуй з різними варіантами футболок – в клітинку, в смужку. Головне, вони не повинні бути занадто мішкуватими і короткими.

Піджак і джинси
Багато хто вважає таку комбінацію недоречною і не уявляють, як можна надіти формальний піджак і неформальні джинси. Але якщо правильно поєднувати обидва предмети одягу, то вийде досить непоганий результат.
Віддай перевагу одноколірного піджака без химерних елементів. Джинси вибирай класичні, можна злегка завужені до низу, без великої кількості деталей і рваних колін.
Доповнити “лук” можна поло або сорочкою з розстебнутими верхніми гудзиками. В якості взуття підійдуть дербі або кросівки.

Костюм і кросівки
Якщо невміло підібрати такий дует, то образ буде нагадувати продавця, який взув кросівки, щоб вивантажити ящики.
Вибирай костюми приглушених, краще темних тонів, без хитромудрого дизайну. Кросівки повинні бути якісними, шкіряними з мінімальним декором або без нього.
Взуття краще взути без шкарпеток, а манжети зробити злегка видними з-під піджака, щоб підкреслити неформальний стиль.

Продовжуючи роботу з сайтом volodarka.com, ви підтверджуєте використання сайтом cookies вашого браузера з метою поліпшити пропозиції і сервіс на основі ваших уподобань та інтересів Зрозуміло