Головна ⁄ Новини ⁄ З чим носити чоловіче пальто світло-коричневого кольору.

З чим носити чоловіче пальто світло-коричневого кольору.

Світло-коричневе пальто здатне «надихнути» практично будь-який наряд. Саме тому дизайнери і продовжують до нього повертатися знову і знову. З точки зору поєднання кольорів і стилів чоловіче світло-коричневе пальто однозначно універсально. Воно комбінується як з класичними костюмами, так і з спортивно-повсякденними образами, відмінно гармонує з темнішими кольорами, як зелений, чорний, синій і ін., Поєднується з усіма 50-ма відтінками сірого, модними в цьому сезоні.
Дуже добре виглядає чоловіче пальто світлого кольору зі стилем денім. Синя джинсова тканина є вигідною контрастною нотою, тому часто можна побачити в модних луках поєднання курток (сорочок) денім і світло-коричневого пальто. Також надзвичайно гарний ансамбль з чорного низу з коричневими черевиками челсі і бежевою верхнім одягом. І це далеко не всі можливі комбінації.
На перший погляд здається, що купити чоловіче світло-коричневе пальто – не зовсім доцільно. Однак, насправді, це виразно універсальний предмет одягу, що допомагає оживити будь-який образ. І на питання «З чим носити світле пальто» можна сміливо відповідати, що майже з усім (крім, мабуть, кросівки і спортивні костюми).

Продовжуючи роботу з сайтом volodarka.com, ви підтверджуєте використання сайтом cookies вашого браузера з метою поліпшити пропозиції і сервіс на основі ваших уподобань та інтересів Зрозуміло